Speciallärare till Stenbocksskolan

Speciallärare till Stenbocksskolan

Stenbocksskolan söker en speciallärare för arbete i åk. 7-9. Ditt huvudsakliga uppdrag består i att planera, genomföra, följa upp och anpassa undervisningen för en mindre grupp elever. Detta sker i samarbete med ordinarie undervisande lärare. Eleverna du undervisar tillhör en klass men behöver få delar av undervisningen anpassad utifrån sina behov. I uppdraget ingår också delat klassföreståndaransvar för klassen eleverna ingår i.

Kvalifikationer
Du är utbildad lärare men har också kompletterat din utbildning inom det specialpedagogiska kompetensområdet. Du har verktyg för och kunskaper om att arbeta med elever i behov av stöd. Som person är du trygg i ditt ledarskap och är lyhörd samt har en god samarbetsförmåga med såväl elever som föräldrar och kollegor. Du är lösningsfokuserad och har förmåga att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov. Du är engagerad och intresserad av skolutvecklingsarbete.

Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Claes Hämberg
Telefon 0766-435388
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 18 nov (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Stenbocksskolan ligger centralt i Ulricehamn och hos oss går elever i år 7, 8 och 9. Vi har cirka 600 elever och 70 anställda. Vi vill att våra elever ska uppleva meningsfulla sammanhang, goda relationer, glädje och delaktighet. Tillsammans kan vi skapa en trygg och vänskaplig skolmiljö så att alla får bästa möjligheter att lära sig.