Speciallärare till Ätradalsskolan

Speciallärare till Ätradalsskolan

I ditt uppdrag ingår arbete med planering, genomförande och utvärdering av det pedagogiska arbetet för elever i behov av extra anpassningar och särskilt stöd. Du kommer att ha ett nära samarbete med undervisande lärare.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad lärare och har vidare utbildning till speciallärare eller specialpedagog. Om du tidigare har tjänstgjort som speciallärare eller specialpedagog ser vi det som meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten. För rollen som speciallärare ser vi att du är lösningsfokuserad, självgående och har förmåga att prioritera, strukturera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov. Som person är du lätt att samarbeta med och har god förmåga att skapa goda relationer med såväl elever som föräldrar och kollegor. Vidare är du uthållig, har gott omdöme och utför korrekta avvägningar och prioriteringar under tidspress.

Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon 0321-595000
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Specialpedagog
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/atradalsskolan/
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Ätradalsskolan finns i Timmele norr om Ulricehamn. På Ätradalsskolan går cirka 240 elever, från årskurs sju till nio. Här arbetar idag två speciallärare och en specialpedagog. Vi söker nu ytterligare en kollega till vårt team.