Sommarjobba som sjuksköterska

Sommarjobba som sjuksköterska

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Bli vår sjuksköterska i sommar! I Ulricehamns kommuns hemsjukvård arbetar legitimerad personal med hälso- och sjukvårdsinsatser i patientens eget hem eller på vård- och omsorgsboende. Vi erbjuder ett intressant och stimulerande arbete tillsammans med duktiga kollegor och nu har du chansen att få arbeta hos oss över sommaren. Du är viktig för kommunen och våra brukare. Vi arbetar dag, kväll och natt årets alla dagar.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha patientansvar för personer i ordinärt boende samt i vård- och omsorgsboende. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska i hemsjukvård ingår så som läkemedelshantering, insulingivning, medicinska bedömningar och såromläggningar. Basal hemsjukvård omfattar injektioner, katetersättning/spolning, PEG, trachvård, sondnäring, omläggningar och medicinska bedömning, CVK och Port-a-Cath mm. I arbetet ingår också att informera, delegera och handleda omvårdnadspersonal. Du samverkar också i tvärprofessionella team.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en god empatisk förmåga och ett gott bemötande. Du bör även vara initiativrik och flexibel. Det är viktigt att du arbetar utifrån individens behov och är öppen och lyhörd. Du tar ansvar för ditt uppdrag, samarbetar med andra och använder dig av din kreativitet för att lösa problem. Det är av stor vikt att du kan arbetar strukturerat genom att du planerar, organiserar och prioriterar din arbetsdag. Du har en positiv inställning till ditt yrke och ser som ditt självklara ansvar att bidra till ett positivt arbetsklimat. Du som söker är utbildad och legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av yrket och/eller vidareutbildning som distriktssköterska. Du behöver för tjänsten även ha goda datorkunskaper och lätt att uttrycka dig i tal och skrift. B- körkort är ett krav.

Övrigt
Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran
Mer info
Kontaktperson Annelie Amigelius
Telefon 0321-595132
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.ulricehamn.se/stodochomsorg/
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (56 dagar kvar)