Sommarjobba som sjuksköterska

Sommarjobba som sjuksköterska

Bli vår sjuksköterska i sommar! Nu har du chansen att få arbeta hos oss över sommaren. Du är viktig för kommunen och våra brukare.

Vi erbjuder ett intressant och stimulerande arbete tillsammans med duktiga kollegor. Som vikarie kommer du huvudsakligen arbeta inom äldreomsorgen. Du kommer att ha patientansvar för personer i eget boende och på vård- och omsorgsboende.

Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska i hemsjukvård ingår så som läkemedelshantering, insulingivning, medicinska bedömningar och såromläggningar. Basal hemsjukvård omfattar injektioner, katetersättning/spolning, PEG, trachvård, sondnäring, omläggningar och medicinska bedömning, CVK och Port-a-Cath mm.

I arbetet ingår också att informera, delegera och handleda omvårdnadspersonal. Du samverkar också i tvärprofessionella team.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en god empatisk förmåga och ett gott bemötande. I ditt arbete är du strukturerad och självständig. Du tar ansvar för ditt uppdrag, samarbetar med andra och använder dig av din kreativitet för att lösa problem.

Du som söker är utbildad och legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har tidigare arbetslivserfarenhet av yrket och/eller vidareutbildning som distriktssköterska. Du behöver för tjänsten även ha goda datorkunskaper och lätt att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran
Mer info
Kontaktperson Anna-Maria Possner
Telefon 0766-43 66 36
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/stodochomsorg/
Sista ansökningsdag 30 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare.

I Ulricehamns kommuns hemsjukvård arbetar legitimerad personal med hälso- och sjukvårdsinsatser i patientens eget hem eller på vård- och omsorgsboende. Vi arbetar dag, kväll och natt årets alla dagar.