Sommarjobba som omvårdnadsassistent

Sommarjobba som omvårdnadsassistent

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? I Ulricehamns kommuns hemsjukvård arbetar legitimerad personal med hälso- och sjukvårdsinsatser i patientens eget hem eller på vård- och omsorgsboende. Vi erbjuder ett intressant och stimulerande arbete tillsammans med duktiga kollegor. Bli vår omvårdnadsassistent i sommar! Är du undersköterska med minst fem års erfarenhet från vården eller sjuksköterskestuderande som avslutat termin 4 så kan du vara den vi söker. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
I ditt uppdrag som omvårdnadsassistent arbetar du huvudsakligen inom hemsjukvården. Du får delegeringar av en ordinarie sjuksköterska att utföra många varierade hälso- och sjukvårdsinsatser. Arbetet är omväxlande och med möjlighet till personlig utveckling! Du arbetar vardagar och det finns alltid en sköterska i tjänst för handledning då du inte självständigt gör medicinska bedömningar.

Kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska med minst fem års erfarenhet från vården (gärna från arbete inom kommunal hälso- och sjukvård) eller har avslutade sjuksköterskestudier från termin 4 med godkänd praktik och tentamen. Som person är du självständig, strukturerad och kreativ med en problemlösande förmåga. Du är empatisk och professionell i ditt bemötande och samarbetar väl med ett flexibelt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Övrigt
Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran
Mer info
Kontaktperson Lotta Andersson
Telefon 0321-595697
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.ulricehamn.se/stodochomsorg/
Sista ansökningsdag 15 apr 2021 (43 dagar kvar)