Sommarjobba som gatuingenjör/trafikplanerare

Sommarjobba som gatuingenjör/trafikplanerare

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Miljö och samhällsbyggnad består av fyra enheter; miljö-, bygg-, plan- samt exploateringsenheten. Inom exploateringsenheten arbetar vi med mark- och exploateringsfrågor, energirådgivning, infrastrukturprojekt, trafik- och gatufrågor. Inom trafik- och gatufunktionen jobbar vi dagligen med att skapa en säker trafikmiljö för kommunens invånare. Med en växande stad står vi inför framtida trafikutmaningar. Nu erbjuder vi dig som studerar ett steg in i vår bransch, där du får möjlighet att utvecklas vidare i ditt yrkesval. Välkommen till oss i sommar!

Arbetsuppgifter
Som sommarvikarie hos oss på trafik- och gatufunktionen arbetar du kreativt inom ett avgränsat projekt inom trafik- och gatuområdet. Du driver ditt projekt självständigt, självklart med stöd från oss. Om du brinner för ett specifikt ämnesområde välkomnar vi idéer kring projekt att genomföra under sommarperioden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som under pågående akademisk utbildning inom gatuingenjör, trafikplanering, väg- och vattenbyggnadsteknik eller annan likvärdig utbildning söker sommarjobb. Vi förutsätter att du har ett stort intresse för att skapa en säker stad där alla medborgare känner sig trygga på våra gator och vägar. För tjänsten krävs att du har god datorvana samt B-körkort. Du kan använda dig av Office-paketet och uttrycker dig väl i både tal och skrift. Du har god förmåga att arbeta både självständigt och i grupp, och vi ser gärna att du är resultat-, utvecklings- och målinriktad. Engagemang, flexibilitet och initiativförmåga är viktiga egenskaper för tjänsten.

Övrigt
Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Betyg/intyg lämnas vid en eventuell anställningsintervju. Rekrytering sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Johan Persson
Telefon 0321-59 50 69
Område Ulricehamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (10 dagar kvar)