Sommarjobb inom äldreomsorgen

Sommarjobb inom äldreomsorgen

Om arbetsplatsen
Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare.

Äldreomsorgen ansvarar för insatser till äldre enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Vi har verksamhet över hela kommunen och har särskilda boenden i Ulricehamns centralort samt i Hökerum, Gällstad och Dalum. Vårt uppdrag är att ge stöd och hjälp till de äldre och funktionsnedsatta som har svårt att klara det dagliga livet samt ge god och kvalitetssäker hemsjukvård.

Till sommaren 2019 söker vi vårdbiträden och undersköterskor som vill ge god vård till våra äldre på våra boenden, korttidsenhet och i hemtjänst över hela kommunen. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter
Som undersköterska eller vårdbiträde är ditt uppdrag att tillsammans med dina kollegor och andra professioner inom äldreomsorgen, utföra vård- och omsorgsarbete med god kvalitet. Uppdraget innebär omvårdnadsarbete enligt beslut om beviljade insatser enligt lagarna om SoL och HSL. Du arbetar med brukarnas bästa i fokus och att säkerställa att brukarna får en aktiv, trivsam och trygg tillvaro.

Arbetet är förlagt till dag, kväll och helger alternativt natt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som aktivt vill arbeta för att våra äldre ska få en god vardag. Som person är du självständig och lösningsfokuserad med ett gott bemötande. Du är bra på att samarbeta och kommunicera med såväl brukare som kollegor samt har goda kunskaper i det svenska språket och en god datorvana.

För tjänst som undersköterska krävs vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande utbildning. Tidigare arbetslivserfarenhet från yrket är meriterande. B-körkort krävs för att arbeta inom hemtjänsten.

Övrigt
Vänta inte med din ansökan - urval och intervjuer kommer ske löpande under ansökningstiden.

I ansökningsflödet har du möjlighet att lägga in önskemål om vilken enhet du helst vill jobba på.

Betyg/intyg lämnas vid en eventuell anställningsintervju.

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran
Mer info
Kontaktperson Kristina Jogelid
Telefon 0321-595841
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.ulricehamn.se/stodochomsorg/aldreomsorg/
Sista ansökningsdag 5 aug 2019 (19 dagar kvar)