Sommarjobb inom äldreomsorgen

Sommarjobb inom äldreomsorgen

Som undersköterska eller vårdbiträde är ditt uppdrag är att tillsammans med dina kollegor och andra professioner inom äldreomsorgen, utföra vård- och omsorgsarbete med god kvalitet. Uppdraget innebär omvårdnadsarbete enligt beslut om beviljade insatser enligt lagarna om SoL och HSL. Du arbetar med brukarnas bästa i fokus och att säkerställa att brukarna får en aktiv, trivsam och trygg tillvaro. Arbetet är förlagt till dag och kväll, alternativt natt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som aktivt vill arbeta för att våra äldre ska få en god vardag. Som person är du självständig och flexibel med ett gott bemötande. Du är bra på att samarbeta och kommunicera med såväl brukare som kollegor samt har goda kunskaper i det svenska språket och en god datorvana. För tjänst som undersköterska krävs vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande utbildning. Tidigare arbetslivserfarenhet från yrket är meriterande. B-körkort krävs för att arbeta inom hemtjänsten.

I ansökningsflödet har du möjlighet att lägga in önskemål om vilken enhet du helst vill jobba på. Vid önskemål om placering på Resursenheten ber vi dig välja Ryttershov. Betyg/intyg lämnas vid en eventuell anställningsintervju. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran
Mer info
Kontaktperson Maria Andersson
Telefon 0321-595741
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Hemsida http://www.ulricehamn.se/stodochomsorg/aldreomsorg/
Sista ansökningsdag 27 juni (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Äldreomsorgen ansvarar för insatser till äldre enligt Socialtjänstlagen och Hälso- och sjukvårdslagen. Vi har verksamhet över hela kommunen och har särskilda boenden i Ulricehamns centralort samt i Hökerum, Gällstad och Dalum. Vårt uppdrag är att ge stöd och hjälp till de äldre och funktionsnedsatta som har svårt att klara det dagliga livet samt ge god och kvalitetssäker hemsjukvård. Till sommaren söker vi vårdbiträden och undersköterskor som vill ge god vård till våra äldre på våra boenden och i hemtjänst över hela kommunen. Välkommen till oss!