Sjuksköterska till hemsjukvården

Sjuksköterska till hemsjukvården

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du som är legitimerad sjuksköterska, utvecklas och trivas tillsammans med oss? Vi söker dig som är intresserad av att arbeta som sjuksköterska inom hemsjukvården i Ulricehamns kommun. Vårt uppdrag är att ge god och säker vård till kommunens invånare som är inskrivna hos oss. Här arbetar legitimerad personal med hälso- och sjukvårdsinsatser i patientens eget hem eller på vård- och omsorgsboende. Tillsammans med härliga kollegor kommer du att ansvara för hemsjukvården dag, kväll och natt, årets alla dagar. Vårt mål är att vara en attraktiv arbetsplats där du är en viktig del i vår utveckling. Vår arbetsmiljö ska vara hälsosam och utgå från våra patienters behov. På grund av bland annat en kommande pensionsavgång söker vi nu en legitimerad sjuksköterska till vårt team. Vill du utvecklas och trivas tillsammans med oss? Då är du välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha patientansvar för personer i eget boende och på vård- och omsorgsboende. Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska i hemsjukvård ingår så som läkemedelshantering, insulingivning, medicinska bedömningar och såromläggningar. Basal hemsjukvård omfattar injektioner, katetersättning/spolning, PEG, trachvård, sondnäring, omläggningar och medicinska bedömning, CVK och Port-a-Cath mm. Som sjuksköterska hos oss ansvarar du för att handleda samt delegera omvårdnadspersonal och samverka i tvärproffessionella team. Du fungerar också som råd och stöd för övriga professioner i teamet runt patienten. I arbetet har du regelbunden kontakt med externa samarbetspartners, såsom primärvården och slutenvården utifrån patientens behov.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Vidareutbildning som distriktssköterska eller motsvarande är meriterande för tjänsten. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet från kommunal hemsjukvård. Det är av stor vikt att du kan arbeta strukturerat genom att du planerar, organiserar och prioriterar din arbetsdag. Du arbetar utifrån individens behov och är öppen och lyhörd samt är lösningsfokuserad. Du har god förmåga att samarbeta och sätta patienten i fokus samt kan handleda omvårdnadspersonal på ett pedagogiskt sätt. Du är självständig och trygg i din profession, tar ansvar och har ett reflekterande förhållningssätt. Som person bör du vara initiativrik och flexibel samt positivt inställd till förändringsarbeten.

Övrigt
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Annelie Amigelius
Telefon 0321-595132
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/stodochomsorg/halso-och-sjukvard/hemsjukvard/
Sista ansökningsdag 29 okt 2020 (2 dagar kvar)