Sjuksköterska med uppdrag som huvudhandledare

Sjuksköterska med uppdrag som huvudhandledare

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du som är legitimerad sjuksköterska, utvecklas och trivas tillsammans med oss? Vårt uppdrag är att ge god och säker vård till kommunens invånare som är inskrivna i hemsjukvården. Vårt mål är att vara en attraktiv arbetsplats där du är en viktig del i vår utveckling. Vår arbetsmiljö ska vara hälsosam och utgå från våra patienters behov. I Ulricehamns kommuns hemsjukvård arbetar legitimerad personal med hälso- och sjukvårdsinsatser i patientens eget hem eller på vård- och omsorgsboende. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter
Som huvudhandledare ansvarar du för en grupp studenthandledare/studentansvariga inom den kommunala hälso-och sjukvården, enligt den rutin som finns för handledning av studenter i verksamhetsförlagd utbildning; VFU. Uppdraget gäller VFU för sjuksköterskor, specialistsjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Du kommer bland annat att planera för den verksamhetsförlagda utbildningen, stödja studenthandledarna i deras uppdrag och ansvara för kontakten mellan verksamhet och lärosäten. Detta gör du i samråd med enhetschefer för hemsjukvård och rehabilitering. Det är en ny roll i vårdorganisationen med ett tydligt uppdrag i tjänsten som fokuserar på utbildning och lärande i vårdenhetens verksamhet. Ett primärt fokus är studenters lärande i samband med vård av patienter kommunal hälso och sjukvård, men på sikt kan det även omfatta vårdpersonalens lärande och introduktion av nyanställda. Tjänsten är en heltidsanställning där huvudhandledaruppdraget är 50% av arbetstiden och övriga tiden är förlagd på organisationens övriga verksamheter med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med minst 3 års yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har en magisterexamen och en handledarutbildning om minst 7.5 högskolepoäng. Detta går dock att komplettera med under pågående anställning, så avsaknaden av ovanstående är inget hinder för anställning. Som person är du social, positiv och har ett stort intresse för studentfrågor, handledning och pedagogik. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.

Övrigt
Vänta inte med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande! Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Carola Werner
Telefon 0766-43 51 32
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Sjuksköterska, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/stodochomsorg/halso-och-sjukvard/hemsjukvard/
Sista ansökningsdag 20 dec 2021 (22 dagar kvar)