Sim- och sporthallen söker badmästare

Sim- och sporthallen söker badmästare

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Verksamhet kultur och fritid jobbar för att det ska finnas ett rikt kultur- och fritidsutbud för våra kommuninvånare och besökare. Till vår sim- och sporthall söker vi nu 2 badmästare där den ena tjänsten har en varaktighet tillsvidare och den andra är tidsbegränsad då det gäller ett vikariat på 6 månader med möjlighet till förlängning. I sim-och sporthallen har vi två bassänger, en 25 meters simbassäng med hoppdel och en undervisningsbassäng med höj och sänkbar botten. Vi har även ett populärt vattenlekland med gott om utrymme för plask och lek. Vi är måna om att alla ska kunna använda våra lokaler. Allt arbete på sim- och sporthallen utgår från våra tre fokusområden: -god kommunikation -ordning och reda -gott bemötande. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter
Som badmästare kommer du att arbeta med övervakning av säkerheten, service till våra gäster samt tillsyn av hela anläggningen som omfattar simhall, sporthall, reception, omklädningsrum och gym. Du håller i sim- och livräddningsundervisning, märkestagning och olika aktiviteter som t.ex. vattengymnastik, babysim och minisim. Du kommer att ge service till besökare och samarbetspartners samt delta i verksamhetsplanering och utvecklingsarbete. För oss är det viktigt att du är med och bidrar till en ren, fräsch och trygg anläggning och att du ger ett gott bemötande till våra gäster, det ingår därför städuppgifter i alla våtutrymmen i tjänsten. Kvälls- och helgtjänstgöring förekommer med roterande arbetsschema mellan reception och bad.

Kvalifikationer
Du har badmästarutbildning, eftergymnasial utbildning med påbyggnad simlärare eller annan diplomerad utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Simkunnighet är ett krav och vi kräver godkänt dyk-och livräddningstest. Poollivräddarutbildning eller vattengymnastikutbildning är meriterande för tjänsten, likaså utbildning eller kunskaper inom HLR, friskvård eller första hjälpen. Du har tidigare erfarenhet av yrket, arbete med barn och god vattenvana. Goda grundläggande datakunskaper är en fördel. Då du främst kommer att arbeta med människor ser vi att du är utåtriktad, har lätt för att samarbeta och kommunicera med såväl kunder som kollegor och att du trivs i sociala sammanhang. Du är tillmötesgående i ditt bemötande, är engagerad och tar initiativ. Du har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. Du är en positiv, flexibel och ansvarsfull person med god samarbetsförmåga. Godkänt utdrag från polisens belastningsregister för arbete med barn och unga är en förutsättning för anställning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Semestertider kan medföra viss fördröjning vid eventuella frågor kring annonsen samt att sim- och sporthallen håller stängt vecka 28-32. Enhetschef finns dock tillgänglig på telefon hela vecka 28, därefter på mail. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Ulricehamns kommun tillämpar rökfri arbetstid.
Mer info
Kontaktperson Eva Molnar
Telefon 0321-595902
Område Ulricehamn
Yrkesroll Säkerhet & Skydd, Bevakning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/uppleva/simhallen/
Sista ansökningsdag 10 aug 2020 (31 dagar kvar)