Resurspedagog till Tvärreds skola

Resurspedagog till Tvärreds skola

Arbetet är förlagt till både skola och fritidshem. Under skoltid kommer du att undervisa både enskild elev och elevgrupper, främst inom svenska som andraspråk och tidig läs- och skrivinlärning, alternativt idrott- och hälsa. Du kommer finnas med i klassrummet under ordinarie undervisning med uppdraget att stödja elev som har behov av extra anpassningar i sitt skolarbete. Tillsammans med dina kollegor på fritidshemmet kommer du att planera och bedriva undervisning utifrån gällande styrdokument. Oavsett verksamhetsform ingår ett ansvar för elevernas kunskapsutveckling och att anpassa undervisningen efter elevernas behov. I ditt uppdrag arbetar du också systematiskt med verksamheternas utvecklingsarbete.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har pedagogisk utbildning med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk åk 1-6, alternativt idrott- och hälsa. Det är meriterande om du tidigare varit anställd inom förskola eller skola. Du är en flexibel person som tycker om varierande arbetsuppgifter och har förmåga att arbeta strukturerat och målmedvetet. I din yrkesroll har du ett professionellt förhållningssätt som präglas av förståelse för att barn är olika och visar på lugn och tålamod i utmanade situationer. Du är utåtriktad och kan ta initiativ och planera verksamheten i samarbete med dina kollegor. Vidare har du lätt för att skapa tillit och bygga relationer med elever och vårdnadshavare.

Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Ulrika Carnmo
Telefon 0321-595924
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/tvarreds-skola/
Sista ansökningsdag 18 aug (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Tvärreds skola ingår tillsammans med Vegby skola i Tvärreds skolområde från hösten 2018. Skolan ligger i naturnära miljö och har nästa läsår ca 75 elever i åk F-6. Vi söker nu en resurspedagog till vår verksamhet.