Poolanställd lokalvårdare

Poolanställd lokalvårdare

Som lokalvårdare inom vår pool kommer du att arbeta med lokalvård av offentliga lokaler, exempelvis skolor, förskolor samt kontorslokaler. Du kommer att vara den som täcker upp vid oplanerad korttidsfrånvaro och vid särskilda insatser. Du kommer att arbeta utifrån arbetsbeskrivning på respektive objekt som du kommer till, och eftersom verksamheterna har olika behov kan arbetet variera på de olika arbetsplatserna.

Kvalifikationer
Du som söker har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Då stor del av vår kommunikation och rapportering sker via dator är det önskvärt med god datorkunskap. Tidigare erfarenhet av lokalvård är meriterande liksom utbildning inom SRY eller liknande område. Då golvvård och storstädning kommer att förekomma är kunskap inom detta önskvärt. B-körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten. Som person är du serviceinriktad och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och samarbetar bra med andra människor.

Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden så vänta inte med din ansökan. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Magnus Persson
Telefon 0321-596581
Område Ulricehamn
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Serviceyrken
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 30 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Lokalvård i Ulricehamns kommun vill erbjuda dig möjligheten att bli en del av en verksamhet som har ett stort fokus på våra kunder. Du som arbetar hos oss ges möjlighet till frihet under ansvar samt friskvård genom att du med våra ergonomiska metoder och redskap är aktiv i ditt yrkesutförande. Är det ett socialt arbete med stor möjlighet till omväxling och bra arbetstider du söker? Då vill vi gärna att du söker dig till oss. Som anställd i vår nystartade lokalvårdspool har du hela vår vackra kommun som din arbetsplats!