Personlig assistent

Personlig assistent

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Verksamhet Funktionsnedsättning utför alla de insatser som regleras i LSS (Lagen om stöd och service åt vissa funktionsnedsatta), vilka bland annat inkluderar särskilt boende och daglig verksamhet samt personlig assistans. Vi söker nu en vikarierande personlig assistent till en kvinna i 50-års åldern bosatt i Ulricehamns tätort. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter varierar beroende på brukarens olika behov och önskemål. Du ska vara behjälplig med bland annat daglig personlig hygien, omvårdnad, måltider mm. Vikariatet är på schemalagd tid måndag - söndag, dag, kväll samt sovande jour. Uppdraget utförs i brukarens hem. Fler personliga assistenter finns i gruppen.

Kvalifikationer
Du som söker har gått vård- och omsorgsprogram eller omvårdnadsprogram med inriktning funktionshinder eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av arbete som personlig assistent eller stödassistent är en merit. Som person ser vi att du är mogen, lugn, stabil, kan arbeta självständigt och serviceinriktat samt även jobba situationsanpassat. Du är lyhörd och samarbetar väl med andra människor. Du har förmåga att sätta dig in i andra människors perspektiv och är tillmötesgående i ditt bemötande, vidare är du en mogen och lojal person.

Övrigt
Observera att intervjuer hålls löpande under ansökningstiden. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran
Mer info
Kontaktperson Sara Nilsson
Telefon 0321-595640
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Hemvård / personlig assistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 24 okt 2019 (2 dagar kvar)