Personlig assistent

Personlig assistent

Dina arbetsuppgifter varierar beroende på brukarens olika behov. Du är behjälplig med bland annat personlig hygien, omvårdnad, tillagning och hjälp vid måltider, medicinering m.m. Du ingår i en arbetsgrupp med fyra personliga assistenter. Arbetstiden är schemalagd dagtid kl 06.30-14.30 eller 8.30-16.30 och kvällstid kl. 14.30-21.30, alla dagar i veckan.

Kvalifikationer
Du som söker har gått vård- och omsorgsprogram eller omvårdnadsprogram med inriktning funktionshinder alternativt personlig assistansutbildning. Erfarenhet av arbete som personlig assistent är en merit. Vidare har du dokumentations- och datorvana. Som person är du lyhörd och samarbetar väl med andra människor. Du har förmåga att sätta dig in i andra människors perspektiv och är tillmötesgående i ditt bemötande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer hålls löpande under ansökningstiden. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran
Mer info
Kontaktperson Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon 0321-595000
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Verksamhet Funktionsnedsättning utför alla de insatser som regleras i LSS (Lagen om stöd och service åt vissa funktionsnedsatta), vilka bland annat inkluderar särskilt boende och daglig verksamhet samt personlig assistans. Verksamhetens främsta uppgift är att främja jämlikhet i levnadsvillkoren och full delaktighet i samhällslivet för personer med funktionsnedsättning. Nu söker vi en personlig assistent för arbete hos en yngre kvinna med funktionsnedsättning. Uppdraget utförs i brukarens hem i centrala Ulricehamn.