Personlig assistent sökes till uppdrag i Ulricehamn

Personlig assistent sökes till uppdrag i Ulricehamn

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Verksamhet Funktionsnedsättning utför alla de insatser som regleras i LSS (Lagen om stöd och service åt vissa funktionsnedsatta), vilka bland annat inkluderar särskilt boende och daglig verksamhet samt personlig assistans. Verksamhetens främsta uppgift är att främja jämlikhet i levnadsvillkoren och full delaktighet i samhällslivet för personer med funktionsnedsättning. Uppdraget som personlig assistent är beläget i Ulricehamns tätort för en kvinnlig brukare med assistansbehov samtliga dagar i veckan och hela dygn. I hemmet där assistansen för brukaren genomförs, bor även brukarens hund. I assistansgruppen ingår totalt 4-5 assistenter. Arbetstiden är förlagd dag- och kvällstid, sovande jour nattetid samt helgtjänstgöring enligt schema.

Arbetsuppgifter
* Du ska vara behjälplig med den dagliga livsföringen utifrån brukarens respektive behov och önskemål. * Genomföra medicinsk omvårdnad i form av främst läkemedelsgivning samt såromläggning som sker på daglig basis, enligt delegation. * Lyssna in samt se behoven som brukarens funktionsvariationer medför, men där du kan möta brukaren i detta på ett bra och tillfredsställande sätt. * Ha djurvana, då brukaren har en hund i hemmet och kontakt med hunden förekommer därmed.

Kvalifikationer
Vi ser att du som söker helst har genomfört vård- och omsorgsprogrammet, omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har gärna arbetat inom personlig assistans tidigare, men främst ser vi att du har tidigare erfarenhet av människovårdande yrke utifrån de behov som finns inom assistansuppdraget. Vidare finner vi sjukvårdskunskaper som meriterande för tjänsten då läkemedelsgivning blir en naturlig och daglig uppgift för dig som personlig assistent. Du som söker tjänsten ser vi är en jordnära, lugn och lösningsorienterad person som hellre ser lösning på en situation än problem. Du är serviceinriktad samt tillmötesgående i ditt bemötande samtidigt som du också är trygg i dig själv, då arbetet som personlig assistent i största utsträckning ett självständigt jobb.

Övrigt
Vänta inte med din ansökan! Rekrytering kommer att ske löpande under annonseringstiden. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran
Mer info
Kontaktperson Sanjin Okic
Telefon 0321-59 56 37
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 20 sept 2021 (3 dagar kvar)