Parkingenjör

Parkingenjör

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Verksamhet kommunservice ansvar för kommunens parker och skogsområden. Till verksamheten hör också kommunens lokalvård och servicecenter. Park och skog ansvarar för kommunal parkmark, skogar/naturmark och allmän platsmark/utemiljöer, inklusive lekplatserna i Ulricehamns kommun. Enheten ansvarar även för skötseln av andra verksamheters grönytor och yttre miljöer. Skötseln av grönytorna sker i avtal med entreprenör. Ett övergripande ansvar för kransorternas grönytor ingår i uppdraget. I enheten idag arbetar parkchef, parkingenjör och en arbetsledare, till enheten är två arbetslag kopplade, skogslag och servicelag.

Arbetsuppgifter
I rollen som parkingenjör/landskapsingenjör medverkar du i arbetet med utvecklingen av Ulricehamns parker och grönområden. I uppdraget ingår; - hantering av parkentreprenad - skötsel och ansvar för grönytor Ulricehamns kommun - skötsel och nybyggnation av kommunala lekplatser - upprätthållande av ytregister - kontaktperson gentemot kunder, entreprenör och kommuninvånare - utvecklandet av kommunens yttre miljöer

Kvalifikationer
Vi söker dig som har utbildning som trädgårdsingenjör/landskapsingenjör eller annan trädgårdsutbildning med tillhörande längre arbetserfarenhet som bedöms likvärdigt. Vi ser att du har park- och trädgårdserfarenhet samt ett intresse av parkskötsel och växtkännedom med dig till oss. Du behöver ha god datorkunskap, har du dessutom erfarenhet av arbete med entreprenader så är det meriterande. Egenskaper som värdesätts i rollen är att du arbetar strukturerat med en hög kvalitetsmedvetenhet och är lösningsfokuserad vid eventuella bekymmer eller problem som kan uppstå. Du är uthållig och arbetar med kontinuitet, har lätt för att ta initiativ och är självgående. Det är av stor vikt att du har ett positivt bemötande, är lojal, serviceinriktad och samarbetar väl med andra människor. Du är tydlig i din kommunikation och uttrycker dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Övrigt
Vänta inte med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonseringstiden. Semestertider kan eventuellt medföra viss fördröjning i hanteringen av anställningsprocessen. Angivna kontaktpersoner är ej tillgängliga för frågor under vecka 31-32 och hänvisas då till Linnéa Noren 0766-436560 Eventuell provanställning kan komma att tillämpas. Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Peter Kinde
Telefon 0321-596580
Område Ulricehamn
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 15 aug 2021 (53 dagar kvar)