Omvårdnadsassistent

Omvårdnadsassistent

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Beställning och kvalitet ansvarar för tre verksamheter, biståndshandläggning mot äldreomsorg, kommunal sjukvård samt handläggning mot missbruk, färdtjänst, LSS och socialpsykiatri. Vi söker nu en omvårdnadsassistent till hemsjukvården. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Inom Ulricehamns kommuns hemsjukvård arbetar omvårdnadsassistenter och legitimerad personal med hälso- och sjukvårdsinsatser i patientens egna hem eller på vård- och omsorgsboende. Vi erbjuder ett intressant och stimulerande arbete tillsammans med duktiga kollegor. I ditt uppdrag som omvårdnadsassistent arbetar du huvudsakligen inom äldreomsorgen. Dina arbetsuppgifter innebär att läsa journal samt dokumentera i verksamhetssystemet Treserva. Du delar dosetter, plockar upp apodoser, utför läkemedelsbeställningar samt ombesörjer nya recept. Du planerar och utför provtagningar, såromläggningar, trachealkanylvård, ger subkutana injektioner och KAD byten på delegation från sjuksköterska.

Kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska med minst fem års erfarenhet från vården, gärna från arbete inom kommunal hälso- och sjukvård. Vi ser att du har god vana vid datasystemen Treserva och Senior alert samt BPSD. Du är strukturerad och kreativ med problemlösande förmåga. Du är empatisk och professionell i ditt bemötande och samarbetar väl med ett flexibelt förhållningssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B-körkort krävs.

Övrigt
Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Rekrytering sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Mer info
Kontaktperson Annelie Amigelius
Telefon 0321-595132
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/stodochomsorg/aldreomsorg/aldreboenden/
Sista ansökningsdag 15 dec 2019 (9 dagar kvar)