Musiklärare

Musiklärare

Tjänsten som musiklärare kommer att delas mellan Ulrikaskolan och Timmele skolområde. Det blir på Ulrikaskolan du har din huvudanställning och grundtillhörighet. Ditt uppdrag kommer vara att hålla i musikundervisningen på Timmele och Hössna skola, en dag på vardera skola och resterande dagar ansvarar du för musikundervisning i åk 3-6 på Ulrikaskolan.

Kvalifikationer
För tjänsten ser vi gärna att du är legitimerad lärare med behörighet i musik för årskurs 1-6. Även du som har adekvat utbildning och/eller har erfarenhet av undervisning på låg-/mellanstadiet och gediget intresse för musik är välkommen att söka tjänsten. B-körkort är ett krav för tjänsten. Vi söker dig som är en strukturerad medarbetare som ser möjligheter och är kreativ i ditt uppdrag. Du tar gärna egna initiativ och ser möjligheterna i förändringar. Vi ser gärna att relationsskapande är en av sina styrkor, då vi tror att goda prestationer kommer ut goda relationer.

Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Helena Bergquist
Telefon 0321-595401
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/
Sista ansökningsdag 7 maj 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Ulrikaskolan växer! Ulrikaskolan är belägen i Ulricehamns tätort med närhet till natur, idrott- och friluftsområden. Här går cirka 355 elever från förskoleklass till och med årskurs sex. På skolan finns ett administrativt stöd och ett elevhälsoteam med specialpedagog, skolsköterska och kurator. På Ulrikaskolan finns även fem fritidsavdelningar för barn i åldrarna 6-12 år. Vi arbetar i arbetslag kring varje parallell och har ett väl fungerande värdegrundsarbete med en röd tråd för hela enheten och värnar också om vår faddergruppsverksamhet. Ulrikaskolan är en skola med hög måluppfyllelse med många duktiga och engagerade pedagoger. Timmele skolområde strävar efter att ge kunskap, glädje och gemenskap i skolorna. Skolområdet omfattar skolorna i Timmele och Hössna Vill du bli en del av vår verksamhet? Vi söker nu en musiklärare som ska arbeta på Ulrikaskolan, Timmele skola och Hössna skola. Välkommen med din ansökan!