Musiklärare till årskurs 6 -Gällstads skola

Musiklärare till årskurs 6 -Gällstads skola

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? I Ulricehamns kommun är sektor lärande indelat i tre verksamhetsområden: verksamhet förskola - åk 6, verksamhet åk 7-9 och Tingsholm samt verksamhet barn- och elevhälsa. Gällstads skola har ca 160 elever i årskurserna F till 6. Vi arbetar för att skapa en miljö där hänsyn, gott uppförande och ömsesidig respekt präglar umgängestonen. I samma byggnad finns också ett fritidshem, en förskola samt ett kommunbibliotek. Vi söker behörig lärare för undervisning i ämnet musik, årskurs 6. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag kommer vara att ansvara för planering, genomförande och uppföljning/bedömning i ämnet musik för eleverna i årskurs 6. Undervisningstiden i klassrummet är 80 minuter per vecka.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad lärare med behörighet i musik för årskurs 1-6. Även du som har adekvat utbildning och/eller har erfarenhet av undervisning på låg-/mellanstadiet och gediget intresse för musik är välkommen att söka tjänsten. Vi söker dig som är en strukturerad medarbetare som ser möjligheter och är kreativ i ditt uppdrag. Du tar gärna egna initiativ, är flexibel och ser möjligheterna i förändringar. Vi ser gärna att relationsskapande är en av dina styrkor, då vi tror att goda prestationer kommer ur goda relationer.

Övrigt
Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Caroline Ahl
Telefon 0321-595916
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/
Sista ansökningsdag 11 dec 2020 (14 dagar kvar)