Musiklärare -fiol

Musiklärare -fiol

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss? Vi söker dig som är bra på ditt jobb, men vill bli ännu bättre. Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gött liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis. Kulturskolan vänder sig i till elever i grundskole- och gymnasieåldern. Cirka 550 elever finns hos oss varje vecka. Alla elever har möjlighet att delta i ensemble eller orkester. Vi följer grundskolans läsårstider och vi har undervisning både på skoltid och på eftermiddagstid.

Arbetsuppgifter
Uppdraget är i huvudsak att undervisa barn och unga i fiolspel vilket sker både individuellt och i grupp. Du kommer också att leda orkester och jobba med Kulturskolans grundkurs INTRO. Målet är att eleven ska få redskap att få känna och uttrycka spelglädje! Vi håller till i Kulturskolans egna lokaler belägna på Stenbocksgatan 21 i centrala Ulricehamn men även i grundskolans lokaler runt om i kommunen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har I/E-utbildning eller motsvarande och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning i fiol. Det är meriterande om du kan spela och undervisa i andra instrument än fiol. Som person har du god förmåga att skapa relationer, så väl med elever och vårdnadshavare som till kollegor och annan personal. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Eftersom undervisning sker både i och utanför tätorten är körkort och tillgång till bil ett krav för tjänsten.

Övrigt
Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Petrini
Telefon 0766-43 53 61
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/musikskolan/
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (5 dagar kvar)