Modersmålslärare i spanska

Modersmålslärare i spanska

Ditt uppdrag är att arbeta som modersmålslärare och studiehandledare i spanska i grundskolan, samt som modersmålsstödjare i spanska i förskolan. Uppdraget innebär att stödja och undervisa barn/elever i förskola och skola i sitt modersmål och att genom arbetet ge eleverna möjlighet att utveckla sitt tal- och skriftspråk. Undervisningen ska utgå från läroplanen i modersmål och bidra till att eleverna blir medvetna om modersmålets betydelse för det egna lärandet i olika skolämnen.

Kvalifikationer
Vi söker dig med goda kunskaper i spanska språket och vi ser gärna att du har lärarlegitimation. Du behöver även ha goda kunskaper i det svenska språket, samt erfarenhet av pedagogiskt arbete. Ytterligare pedagogisk utbildning och erfarenhet från arbete med modersmålsundervisning/studiehandledning är meriterande. Körkort samt tillgång till bil krävs för tjänsten. Som person är du strukturerad och har en god språklig förmåga. Du är kreativ, självständig, flexibel och stresstålig och du har lätt för att skapa kontakt och samarbeta med såväl elever som kollegor och vårdnadshavare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Marita Lindman Johansson
Telefon 0766-435447
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/
Sista ansökningsdag 6 maj 2019 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Till verksamhetsområde Tingsholm söker vi modersmålslärare i spanska. Välkommen med din ansökan!