Måltidsstrateg

Måltidsstrateg

Som måltidsstrateg är du vår produktspecialist och har som ansvar att säkerställa, utveckla och följa upp kvalitén i verksamheten. Du genomför kontroller av produktförändringar och prisjusteringar och ansvarar för statistik. Du har ett strategiskt uppdrag i upphandlingsprocessen, där du följer upp pågående avtal och är ansvarig för upphandlingar inom livsmedelsområdet. I dina arbetsuppgifter ingår att revidera och följa upp rutiner inom området samt utbilda medarbetare och organisera uppföljningsmöten med berörda funktioner.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad kostekonom eller dietist alternativt har annan utbildning som vi bedömer likvärdig. För att vara aktuell för tjänsten har du flerårig erfarenhet av arbete med måltidsproduktion och livsmedelsprodukter inom offentlig sektor. För att lyckas i uppdraget som måltidsstrateg ser vi att du har ett strukturerat och lösningsfokuserat arbetssätt. Du ser möjligheter i förändring, är självgående och håller dig lugn i stressade situationer. Som person är du kommunikativ, lätt att samarbeta med och har förmåga att skapa goda relationer som resulterar i ett gott och professionellt samarbetsklimat.

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Anna-Lena Johansson
Telefon 0321-595181
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 3 feb (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Verksamhet kost är en av fem verksamheter som ingår i sektor service. Verksamheten tillhandahåller mat till verksamheterna lärande och välfärd och är indelad i tre enheter. Totalt har verksamheten ca 100 medarbetare fördelade på 35 kök, varav 26 tillagningskök. Till kostverksamheten söker vi nu en måltidsstrateg, en nyinrättad tjänst där du kommer att arbeta för fyra kommuner; Ulricehamn, Tranemo, Svenljunga och Bollebygd. Din placering, där du har din arbetsplats, är i Ulricehamn.