Lokalvårdare

Lokalvårdare

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Lokalvård i Ulricehamns kommun erbjuder dig möjligheten att bli en del av en verksamhet som har ett stort fokus på våra kunder. Enhetens främsta uppgift är att skapa rena och trivsamma inomhusmiljöer samtidigt som vi med bred kunskap och erfarenhet förlänger livslängden på kommunens lokaler. De redskap och kemikalier som används är noggrant utvalda för att minimera påverkan på miljön och för att spara på medarbetarnas kroppar. Du som arbetar hos oss ges möjligheten till frihet under ansvar samt friskvård genom att du med våra ergonomiska metoder och redskap är aktiv i ditt yrkesutförande. Är det ett socialt arbete med stor möjlighet till omväxling och bra arbetstider du söker? Då vill vi gärna att du söker dig till oss!

Arbetsuppgifter
Som lokalvårdare inom Ulricehamns kommun kan man få tjänstgöra på flera olika objekt som exempelvis skolor, förskolor, äldreboenden samt kontorslokaler. Golvvård och storstädning förekommer. Du kommer att arbeta utifrån arbetsbeskrivning och eftersom verksamheterna har olika behov kan arbetet se olika ut på de olika arbetsplatserna.

Kvalifikationer
Till uppdraget som lokalvårdare söker vi dig med god känsla för service! Om du har tidigare arbetslivserfarenhet av lokalvård alternativt SRY-utbildning eller liknande är det meriterande. Det krävs att du har goda kunskaper i svenska, tal och skrift. God datorvana är meriterande då vi sköter viss kommunikation och rapportering via datorn. B-körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten. För att fungera i rollen ser vi att du har god förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du är bra att samarbeta och kommunicera med andra. Vidare är du serviceinriktad och kan anpassa dig till ändrade omständigheter. Du bör ha lätt för att samarbeta med kollegor och knyta kontakter både hos barn och vuxna. Vidare visar du engagemang i ditt arbete och samarbetar med kollegor i aktuella frågor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Malin Johansson
Telefon 0321-595211
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)