Lokalvårdare

Lokalvårdare

Som lokalvårdare hos oss kommer du att arbeta med lokalvård av offentliga lokaler, så som skolor, förskolor och kontorslokaler. Golvvård och storstädning förekommer. Du kommer arbeta utifrån arbetsbeskrivning och eftersom verksamheterna har olika behov kan arbetet variera beroende på arbetsplats.

Kvalifikationer
Till uppdraget som lokalvårdare söker vi dig med god känsla för service! Om du har tidigare arbetslivserfarenhet av lokalvård alternativt SRY-utbildning eller liknande är det meriterande. Det krävs att du har goda kunskaper i svenska, tal och skrift. God datorvana är meriterande då vi sköter viss kommunikation och rapportering via datorn. B-körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten. För att fungera i rollen ser vi att du har god förmåga att arbeta självständigt samtidigt som du är bra att samarbeta och kommunicera med andra. Vidare är du serviceinriktad och kan anpassa dig till ändrade omständigheter.

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Magnus Persson
Telefon 0321-596581
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 6 maj 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Lokalvård i Ulricehamns kommun erbjuder dig möjligheten att bli en del av en verksamhet som har ett stort fokus på våra kunder. Du som arbetar hos oss ges möjligheten till frihet under ansvar samt friskvård genom att du med våra ergonomiska metoder och redskap är aktiv i ditt yrkesutförande. Är det ett socialt arbete med stor möjlighet till omväxling och bra arbetstider du söker? Då vill vi gärna att du söker dig till oss!