Som lokalvårdare hos oss kommer du att arbeta med lokalvård av offentliga lokaler exempelvis skolor, förskolor samt kontorslokaler. Golvvård och storstädning förekommer. Du kommer att arbeta utifrån arbetsbeskrivningar och då verksamheternas behov ser olika ut kan arbetsuppgifterna variera på de olika arbetsplatserna.

Kvalifikationer
Du som söker har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Då viss kommunikation och rapportering sker via datorn är det önskvärt med god datorkunskap. Tidigare erfarenhet av lokalvård är meriterande liksom utbildning inom SRY eller liknande område. Körkort är ett krav för tjänsten. Som person är du serviceinriktad och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan arbeta självständigt och ta ansvar för ditt arbete. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och samarbetar bra med andra människor.

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Magnus Persson
Telefon 0321-596581
Område Ulricehamn
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Städ, Service & Kundtjänst, Serviceyrken, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 26 juni (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Verksamhet Lokalvård vill erbjuda dig möjligheten att bli en del av en verksamhet som har ett stort fokus på våra kunder. Arbetar man hos oss ges man möjligheten att ha ett arbete som skapar frihet under ansvar och genom våra ergonomiska metoder och redskap blir du aktiv i ditt yrkesutförande. Är det ett socialt arbete med stor möjlighet till omväxling och bra arbetstider du söker? Då vill vi gärna att du söker dig till oss!