Lärare trä- och metallslöjd

Lärare trä- och metallslöjd

I uppdraget ingår undervisning och planering i trä- och metallslöjd för årskurs 3-6. Undervisning och planering sker såväl enskilt som tillsammans med din kollega i textilslöjd, enligt gällande styrdokument. I tjänsten kan även deltagande i någon av skolans arbetsgrupper komma att ingå.

Kvalifikationer
För tjänsten ser vi gärna att du har lärarutbildning med inriktning mot trä- och metallslöjd för grundskolans tidigare år. Även du som har annan adekvat utbildning och/eller har erfarenhet och gediget intresse av att arbeta med trä- och metallslöjd är välkommen att söka tjänsten. I din roll som trä- och metallslöjdslärare behöver du ha goda kunskaper om arbetsmiljö i skolan i allmänhet och i synnerhet arbetsmiljöansvaret i slöjdsalen. Som person är du strukturerad och har en god förmåga att organisera och planera undervisning. Du har ett särskilt intresse för elever i behov av särskilt stöd och du uppvisar stort engagemang gentemot såväl elever, föräldrar som enhetens utveckling och kan se möjligheter i förändringar. För dig är det en självklarhet att samarbeta med dina kollegor för att nå verksamhetens mål och du har en god relationsskapande förmåga gentemot elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Mimmi Målberg
Telefon 0321-595324
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/bogesundsskolan/
Sista ansökningsdag 28 apr 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Bogesundsskolan är en F-6 skola som ligger i de centrala delarna av Ulricehamn. Vi är en skola med ca. 500 elever med tre/fyra paralleller i varje årskurs samt fyra fritidshemsavdelningar. På Bogesundsskolan får du möjligheten att arbeta i arbetslag med behörig och erfaren personal. Vår vision är att Bogesundsskolan ska vara en trygg plats med öppen och positiv anda. Vi vill skapa en miljö där hänsyn, gott uppförande och ömsesidig respekt präglar umgängestonen. I vår verksamhet fokuserar vi på att alla elever ska trivas och vara trygga i skolan, nå kunskapskraven i samtliga ämnen, är delaktiga och har inflytande över sin utbildning samt att skolan årligen förbättrar sina resultat. Skolan har sedan lång tid tillbaka ett samarbete med Voi i Kenya genom bl.a. Bogesunds House. Vi söker nu en lärare i trä- och metallslöjd till Bogesundsskolan. Välkommen med din ansökan!