Lärare till vuxenutbildningen

Lärare till vuxenutbildningen

Vi söker lärare för undervisning i svenska/svenska som andraspråk i kombination med samhällsorienterande eller naturorienterande ämnen inom vuxenutbildningen. Du kommer att ingå i arbetslag där du självständigt och tillsammans med dina kollegor systematiskt planerar, genomför, följer upp och analyserar undervisningen.

Kvalifikationer
För tjänsten krävs det att du är utbildad lärare med behörighet i svenska/svenska som andraspråk på gymnasial nivå gärna i kombination med samhällsorienterande eller naturorienterande ämnen, även annan behörighet kan vara intressant. Vi ser gärna att du har kompetens inom digitalt lärande. Du förstår vikten av att anpassa undervisningen utifrån elevernas behov, är flexibel och har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Som lärare är du väl förtrogen med skolans styrdokument. Som person är du positiv och har förmågan att jobba strukturerat både enskilt och i samverkan med andra.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33).
Mer info
Kontaktperson Kristin Kjellander
Telefon 0321-595455
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/vux/sfi/
Sista ansökningsdag 24 juni (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Vi växer så det knakar och behöver nu fler lärare inom vuxenutbildningen i Ulricehamns kommun. Vi söker nu lärare till vår verksamhet!