Lärare till särskild undervisningsgrupp – Timmele skola

Lärare till särskild undervisningsgrupp – Timmele skola

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss? Vi söker dig som är bra på ditt jobb, men vill bli ännu bättre. Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gött liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis. I Ulricehamns kommun består sektor lärande av verksamheterna: *Förskola *Grundskola (förskoleklass till årskurs 9) *Tingsholm Som stöd för verksamheterna finns enheten för skolutveckling. Du kommer arbeta i en särskild undervisningsgrupp som är placerad i Timmele skola i Ulricehamns kommun. Tjänsten kan också innebära ett visst samarbete med den närliggande grundskolan. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Uppdraget innebär att tillsammans med andra planera för och undervisa elever i särskild undervisningsgrupp. I uppdraget ingår nära kontakter med klassföreståndare, vårdnadshavare och andra aktörer som är viktiga för elevens kunskapsutveckling. Du kommer att ingå i kommunens övergripande nätverk för personal som arbetar i särskilda undervisningsgrupper. Vi befinner oss i en uppbyggnadsfas där du förväntas delta i verksamhetens utformning. Hos oss får du goda möjligheter till kompetensutveckling och att utvecklas inom din profession.

Kvalifikationer
Vi har krav på att du är behörig lärare och har lärarlegitimation. Du ska även inneha erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd. Har du behörighet i flera ämnen, eller högskolepoäng inom specialpedagogik samt erfarenhet av att arbeta med digitala lärverktyg och tillgänglig lärmiljö är det meriterande för tjänsten. Erfarenhet av och kunskap om elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är även det meriterande. En mycket god förmåga att skapa tillitsfulla relationer med eleverna är en förutsättning för uppdraget. Du arbetar strukturerat, kreativt och kvalitetsmedvetet. Du behöver ha god samarbetsförmåga då du kommer att samverka med andra lärare på skolan och elevernas vårdnadshavare. För dig är det självklart med ett salutogent förhållningssätt där du alltid utgår från elevens bästa. Du är flexibel, positiv och problemlösningsfokuserad. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Vänta inte med din ansökan - intervjuer kan komma att genomföras löpande under ansökningstiden. Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i ansökan. Rekrytering sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.
Mer info
Kontaktperson Pernilla Bogren
Telefon 0321-595540
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/timmele-skola/
Sista ansökningsdag 19 aug 2022 (11 dagar kvar)