Lärare till fritids -Hökerums skola

Lärare till fritids -Hökerums skola

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Anställningen är i Ulricehamns kommun med placering i Hökerums skolas fritidshem. I Hökerums skola har vi ca 230 elever och på de fyra fritidsavdelningarna har vi 110 barn inskrivna. Vi är 32 medarbetare på vår arbetsplats. Skolan ligger i vacker lantlig miljö med en liten skog alldeles intill skol- och fritidshemsgården där eleverna kan vara både på skoltid men även på fritidshemstid. Vår nya skolgård stod färdig för ett och ett halvt år sedan med nya spännande redskap såsom dansbåge och studsmattor mm. Den är mycket uppskattad!

Vill du vara med och göra skillnad?! Då ska du söka dig till oss!
Välkommen med din ansökan!


Arbetsuppgifter
Arbetet innebär placering på Hökerums skolas fritidshem. Du kommer att arbeta tätt ihop med dina kollegor och tillsammans leda utvecklingen av läroplanen. Du kommer att arbeta i förskoleklassen tillsammans med en kollega och/eller ha idrottslektioner i ett par klasser.

Du planerar, genomför och följer upp din undervisning med det enskilda barnet i centrum och du arbetar strategiskt för stötta arbetet med hög måluppfyllelse, trygghet och studiero. Du har lätt för att skapa och behålla goda relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Vi har fokus på samarbete, goda relationer och lärande i alla dess former.
Det är viktigt för oss att värna om ett gott arbetsklimat och en god arbetsmiljö. Det ingår också att aktivt delta i skolans arbetslag och i vårt förbättringsarbete. I detta fokuserar vi mot förskoleklassens uppdrag och mål samt även fritidshemmets mål, uppdrag och prioriterade områden.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är förskollärare, fritidspedagog eller fritidslärare och med legitimation.

Då samarbetet på skolan är centralt ställer det krav på god samarbetsförmåga och tydlig kommunikation i arbetet.
Som person är du självständig, flexibel samt har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du är kreativ, kvalitetsmedveten och kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor.

Övrigt
Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33).

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Lena Chaaya Jakobsson
Telefon 0321-595871
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/hokerums-skola/
Sista ansökningsdag 15 apr 2020 (13 dagar kvar)