Lärare till el- och energiprogrammet Tingsholmsgymnasiet

Lärare till el- och energiprogrammet Tingsholmsgymnasiet

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära symbios med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Tingsholmsgymnasiet är Ulricehamns kommuns enda gymnasieskola. Vi erbjuder elva nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola. Skolan har cirka 500 elever. Vid skolan finns lokalt idrottsgymnasium (fotboll, ishockey, ridning, golf och handboll) och fyraårig nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU) i längdskidåkning. Lärarpersonalen är organiserad i programarbetslag och ämnesarbetslag. För nyanställda erbjuds individuellt anpassat mentorsprogram. Vi efterlyser ansökningar från yrkeslärare inom el- och energi. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Undervisning i yrkesämnen på el- och energiprogrammet. Exempelvis kurserna Kommunikationsnät 1, Mät- och reglerteknik, Programmerbara styrsystem, Datorteknik 1a och Mekatronik 1.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har yrkeslärarutbildning, gymnasielärarexamen eller motsvarande lärarlegitimation för undervisning i gymnasieskolan. Tidigare erfarenhet av undervisning i gymnasieskolan eller branschvana är meriterande. För att fungera i rollen krävs att du är problemlösningsfokuserad, kreativ samt planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Utöver detta ställer arbetet höga krav på din förmåga att hantera oförutsedda händelser, lösa problem självständigt och tillsammans med andra. Du behöver också behärska svenska flytande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Mats Bogren
Telefon 0321-59 67 16
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/tingsholm/
Sista ansökningsdag 23 okt 2019 (4 dagar kvar)