Lärare till Tvärreds skolområde

Lärare till Tvärreds skolområde

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss? Vi söker dig som är bra på det du gör, men vill bli ännu bättre! Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gött liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis. I Ulricehamns kommun består sektor lärande av verksamheterna: *Förskola *Grundskola (förskoleklass till årskurs 9) *Tingsholm Som stöd för verksamheterna finns enheten för skolutveckling. Tvärred ligger cirka 11 km från Ulricehamns centralort och är en landsbygd med flera små utspridda byar. Skolan ligger i byn Stavared och består av förskoleklass till årskurs 6. Skolan är till stor del miljöanpassad och ligger naturnära med många spännande utomhusmiljöer. Vegby skola är belägen i samhället Vegby, som ligger mellan sjöarna Åsunden och Sämsjön, cirka 15 km söder om Ulricehamn. Här finns förskoleklass till årkurs 6 samt fritidshemmet Kamratgården med en mycket fin skolgård, stora lektytor, mycket gräsmattor och även små skogspartier där mängder av kojor byggs. Inför vårterminen 2023 söker vi nu en lärare. Du har en huvudsaklig placering på en av skolorna men undervisning kan ske i bägge skolor. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Som lärare ingår det att planera, genomföra, följa upp samt anpassa undervisningen. I uppdraget ingår också ett klassföreståndaransvar för en klass, och att planera och genomföra utvecklingssamtal samt dokumentera elevernas lärprocess. Du kommer att ingå i ett arbetslag som består av lärare, elevassistenter och fritidspedagoger. Tillsammans med arbetslaget kommer du att arbeta för en inkluderande miljö där alla elever trivs och har möjlighet att utvecklas. Utifrån gällande styrdokument och med formativ bedömning som metod arbetar du för att alla elever ska utvecklas så långt som möjligt. I den lilla skolans arbete värdesätter vi eget ansvar, samarbete och flexibilitet. Vi har god kännedom om våra elever och har ett synsätt att alla barn är våra barn.

Kvalifikationer
Du är en legitimerad lärare för grundskolan åk 1-3 och åk 4-6 med behörighet i svenska, engelska, matematik och engelska. Du har även erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn. Vi söker dig som är kreativ och idérik i din undervisning, där du har ett tydligt kvalitetsfokus och ett flexibelt förhållningssätt. Du är strukturerad och visar stort engagemang och ansvar. Du känner dig trygg i din yrkesroll vilket visar sig genom att du arbetar självständigt och ansvarsfullt. Du är nyfiken på barns lärande och vill utveckla goda lärmiljöer för alla elever. Du ser vikten av ett gott samarbete med kollegor och vill bidra med din kompetens för att främja elevers lärande. Genom att fånga elevernas intresse skapar du en utmanande och stimulerande undervisning. Du värdesätter tydlighet och lyhördhet, du är duktig på att skapa goda relationer med både barn och föräldrar. Vidare är du pålitlig, flexibel, samarbetsvillig, omtänksam och professionell. Körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Övrigt
Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen.
Mer info
Kontaktperson Ulrika Carnmo
Telefon 0321-59 59 24
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/tvarreds-skola/
Sista ansökningsdag 13 okt 2022 (9 dagar kvar)