Lärare till Dalums skola

Lärare till Dalums skola

I uppdraget ingår undervisning och planering för enskild elev, mindre elevgrupper och klassundervisning på mellanstadiet, såväl enskilt som tillsammans med arbetslaget, enligt gällande styrdokument. I tjänsten kan även deltagande i någon av skolans arbetsgrupper komma att ingå.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten är utbildad grundskollärare för åk 1-6. Vi ser gärna att du har behörighet i svenska, matematik och engelska. Är du dessutom behörig i fler ämnen är det meriterande. Erfarenhet av arbete med lågaffektivt förhållningssätt samt kunskap om neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är också det meriterande för tjänsten.

Som person är du strukturerad och har en god förmåga att organisera och planera undervisning. Du har ett särskilt intresse för elever i behov av särskilt stöd och du uppvisar stort engagemang gentemot såväl elever, föräldrar som enhetens utveckling och kan se möjligheter i förändringar. För dig är det en självklarhet att samarbeta med dina kollegor för att nå verksamhetens mål och du har en god relationsskapande förmåga gentemot elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33).

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon 0321-595000
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/dalums-skola/
Sista ansökningsdag 3 feb (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare.

Nu söker vi en lärare till Dalums skola. Vi är en skola med cirka 100 elever, från förskoleklass upp till årskurs sex. Välkommen till oss!