Lärare till Blidsbergs skolområde

Lärare till Blidsbergs skolområde

Anställningen innebär undervisning i åk F-6. Ditt uppdrag är att planera, genomföra och följa upp din undervisning med den enskilda eleven i centrum. Du arbetar strategiskt för hög måluppfyllelse, trygghet och studiero. Vidare deltar du aktivt i skolans arbetslags- och förbättringsarbete samt i arbetet mot skolans mål, uppdrag och prioriterade områden. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans skapar, leder och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Ni skapar goda förutsättningar för att eleven ska nå målen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare för åk F-6, gärna med behörighet i något eller några av följande ämnen; No, musik eller idrott. Erfarenhet av arbete i lärplattformen Infomentor är meriterande. Du har god kunskap om skolans styrdokument och kan omsätta dessa i det vardagliga arbetet och bidra till att utveckla verksamheten. Du drivs av ett genuint intresse för elevers lärande och utveckling och engagerar dig för att bemöta varje enskild elev utifrån hens förutsättningar och behov. Vidare ser vi positivt på om du har erfarenhet av lärplattformen Infomentor. För att lyckas uppdraget behöver du vara bra på att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Både som person och i din roll som lärare är du lugn, trygg och stabil. Du har förmåga att se relationer i sitt rätta perspektiv och kan skilja på det personliga och på det professionella. Det är en självklarhet för dig att samarbeta väl med dina kollegor för att nå verksamhetens mål och du har en god relationsskapande förmåga gentemot elever, vårdnadshavare och kollegor.

Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Magdalena Klippinge
Telefon 0766-435534
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 6 maj 2019 (15 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Blidsbergs skolområde består av skolorna i Dalum och Blidsberg med årskurserna F-6. Här har vi fokus på samarbete, goda relationer och lärande i alla dess former. Det är viktigt för oss att värna om ett gott arbetsklimat och en god arbetsmiljö. Vill du bli en del av vår verksamhet? Välkommen med din ansökan!