Lärare till Ätradalsskolan

Lärare till Ätradalsskolan

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss? Vi söker dig som är bra på ditt jobb, men vill bli ännu bättre. Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gött liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis. I Ulricehamns kommun består sektor lärande av verksamheterna: *Förskola *Grundskola (förskoleklass till årskurs 9) *Tingsholm Som stöd för verksamheterna finns enheten för skolutveckling. Ätradalsskolan är en högstadieskola med ca 250 elever i åk 7-9. Skolan är organiserad i tre arbetslag som har huvudansvar för varsin årskurs och i varje arbetslag finns det en mentor kopplad till aktuell årskurs. Pedagogerna på skolan har inget klassföreståndarskap i sin tjänst. Vi söker nu en ny kollega för undervisning i idrott och hälsa, svenska och moderna språk spanska.

Arbetsuppgifter
Som lärare på Ätradalsskolan är man en del i ett team som arbetar tillsammans. Planering och genomförande av undervisning, kontakt med vårdnadshavare, delaktig i skolans utvecklingsarbete är några av de arbetsuppgifter som utförs. På skolan arbetar tre mentorer som ansvarar för varsin årskurs och som är behjälpliga med det elevsociala arbetet.

Kvalifikationer
Du som söker är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i svenska, idrott och hälsa, moderna språk spanska på högstadiet. Vi ser gärna att sökande är behörig i flera ämnen. Det finns möjlighet till både hel- och deltidstjänst beroende på vilka behörigheter som du har. Körkort och lärarlegitimation är ett krav för tjänsten. För att fungera i rollen är du trygg i ditt ledarskap och som person är du lyhörd samt har en god samarbetsförmåga med såväl elever som föräldrar och kollegor. Du är lösningsfokuserad och har förmåga att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov. Du är engagerad och intresserad av skolutvecklingsarbete.

Övrigt
Urval och intervjuer kommer att ske löpande under annonstiden. Se därför till att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Lärarlegitimation är ett krav för en tillsvidaretjänst enligt Skollagen. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen.
Mer info
Kontaktperson Beleen Wisén Hansson
Telefon 0766-435522
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/arbete/arbeta-hos-oss/
Sista ansökningsdag 17 juli 2022 (14 dagar kvar)