Lärare mot fritidshem/fritidspedagog till Bogesundsskolan

Lärare mot fritidshem/fritidspedagog till Bogesundsskolan

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss? Vi söker dig som är bra på ditt jobb, men vill bli ännu bättre. Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gött liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis. I Ulricehamns kommun består sektor lärande av verksamheterna: *Förskola *Grundskola (förskoleklass till årskurs 9) *Tingsholm Som stöd för verksamheterna finns enheten för skolutveckling och stöd. Bogesundskolan är en F-6 skola som ligger i de centrala delarna av Ulricehamn. Vi är en skola med ca 500 elever med tre/fyra paralleller i varje årskurs samt fyra fritidshemsavdelningar. På Bogesundskolan får du möjligheten att arbeta i arbetslag med behörig och erfaren personal. Vår vision är att Bogesundsskolan ska vara en trygg plats med en öppen och positiv anda. Vi vill skapa en miljö där hänsyn, gott uppförande och ömsesidig respekt präglar umgängestonen. I vår verksamhet fokuserar vi på att alla elever ska trivas och vara trygga i skolan, möter ett innehåll som främjar lärande och utveckling och möts utifrån sina erfarenheter, förmågor och förutsättningar samt är delaktiga har aktivt inflytande över sin utbildning.

Arbetsuppgifter
I uppdraget som lärare mot fritidshem/fritidspedagog ingår huvudsakligen undervisning och planering i fritidshemsverksamhet där du är en vuxen trygg punkt i arbetet med elevernas lärande. Tjänsten innebär också undervisning i ämnen inom din behörighet under skoltid till viss mån. Du arbetar såväl enskilt som tillsammans med arbetslaget, enligt gällande styrdokument. I tjänsten kan det även bli aktuellt att du deltar i någon av Bogesundsskolans arbetsgrupper.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten är legitimerad, utbildad grundskollärare med inriktning fritidshem eller fritidspedagog om minst 180 HP. Erfarenhet av tidigare arbete, särskilt pedagogiskt ansvar på fritidshem är meriterande. Det är av vikt att du är strukturerad med en god förmåga att organisera och planera undervisningen i elevgruppen. Du har och visar ett stort engagemang för såväl elever och föräldrar som utvecklingen inom Bogesundsskolan. Som person är du flexibel och ser möjligheter i förändringar. Du samarbetar väl med kollegor för att nå verksamhetens mål och har en god relationsskapande förmåga gentemot såväl elever och vårdnadshavare som kollegor.

Övrigt
Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Anneli Karlsson
Telefon 0321-595335
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/arbete/arbeta-hos-oss/
Sista ansökningsdag 20 maj 2022 (3 dagar kvar)