Lärare i vård- och omsorgsämnen

Lärare i vård- och omsorgsämnen

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Du kommer att arbeta med vård- och omsorgsutbildning inom Vuxenutbildning. Vi är certifierade inom VO-college och arbetar aktivt med validering och flexibla studieformer. Digitala verktyg, program och lärplattform är en naturlig del av arbetet. Våra utbildningslokaler är moderna och håller hög standard.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innehåller undervisning inom vård- och omsorgsämnen. Det ingår APL i kurserna vilket innebär ett nära samarbete med handledare i olika verksamheter. I tjänsten ingår mentorskap och du ingår i ett arbetslag där du självständigt och tillsammans med kollegor systematiskt planerar, genomför, följer upp och analyserar undervisningen. Som lärare är du väl förtrogen med skolans styrdokument.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en vårdlärarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren anser likvärdig. Vi ser gärna att du är noggrann och strukturerad och att du aktivt arbetar med att anpassa undervisningen för de studerande. Du är öppen och positiv och vill arbeta tillsammans i arbetslag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig erfarenhet.

Övrigt
Vänta inte med din ansökan - urval och intervjuer kommer att genomföras löpande under ansökningstiden. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Kristin Kjellander
Telefon 0321-595455
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/komvux/
Sista ansökningsdag 25 apr 2021 (13 dagar kvar)