Lärare i träblåsinstrument

Lärare i träblåsinstrument

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss? Vi söker dig som är bra på ditt jobb, men vill bli ännu bättre. Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gött liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis. Musikskolan vänder sig i till elever i grundskole- och gymnasieåldern. Cirka 550 elever finns hos oss varje vecka. Alla elever har möjlighet att delta i ensemble eller orkester. Vi följer grundskolans läsårstider och vi har undervisning både på skoltid och på eftermiddagstid.

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag som musiklärare blir att undervisa i tvärflöjt, saxofon, klarinett, blockflöjt och att leda orkester. I tjänsten ingår arbete med kulturskolans grundkurs INTRO.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har I/E-utbildning eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren anser lämplig. Du har även med dig tidigare erfarenhet av undervisning i träblås. Det är meriterande om du kan spela och undervisa i andra instrument än träblås. Körkort och tillgång till bil är ett krav för tjänsten då undervisning sker både i kulturskolans lokaler och i grundskolans lokaler utanför tätorten. Som person har du god förmåga att skapa relationer, såväl med elever som till annan personal. Stor vikt läggs vid personliga meriter och lämplighet.

Övrigt
Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Petrini
Telefon 0766-43 53 61
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/musikskolan/
Sista ansökningsdag 22 maj 2022 (1 dag kvar)