Lärare i trä- och metallslöjd till Bogesundsskolan

Lärare i trä- och metallslöjd till Bogesundsskolan

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Bogesundsskolan är en F-6 skola som ligger i de centrala delarna av Ulricehamn. Vi är en skola med ca 500 elever med tre/fyra paralleller i varje årskurs samt fyra fritidshemsavdelningar. På Bogesundsskolan får du möjligheten att arbeta i arbetslag med behöriga och erfarna lärare. Vår vision är att Bogesundsskolan ska vara en trygg plats med en öppen och positiv anda. Vi vill skapa en miljö där hänsyn, gott uppförande och ömsesidig respekt präglar umgängestonen. I vår verksamhet fokuserar vi på att alla elever ska trivas och vara trygga i skolan, nå kunskapskraven i samtliga ämnen, är delaktiga och har inflytande över sin utbildning samt att skolan årligen förbättrar sina resultat. Skolan har sedan lång tid tillbaka ett samarbete med Voi i Kenya genom bl.a. Bogesunds House. Vi söker nu en trä- och metallslöjdslärare till Bogesundsskolan. Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Du kommer bedriva undervisning och planering i trä- och metallslöjd för årskurs 3-6. Undervisning och planering sker såväl enskilt som tillsammans med din kollega i textilslöjd, enligt gällande styrdokument. I tjänsten kan även deltagande i någon av skolans arbetsgrupper komma att ingå.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet i trä- och metallslöjd. Har du en pågående utbildning i behörigheten så är det meriterande för tjänsten. Du är flexibel, initiativtagande och deltar aktivt i skolans och arbetslagets arbete. Du samarbetar väl med kollegor för att nå verksamhetens mål. Du har en god relationsskapande förmåga gentemot elever, vårdnadshavare och kollegor. Vid rekryteringen kommer vi lägga stor vikt vid personlig lämplighet och din förmåga att utgå från elevernas individuella styrkor och behov.

Övrigt
Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Marie Libell
Telefon 0321-595337
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/bogesundsskolan/
Sista ansökningsdag 10 apr 2020 (9 dagar kvar)