Lärare i spanska och idrott och hälsa till Tingsholmsgymnasiet

Lärare i spanska och idrott och hälsa till Tingsholmsgymnasiet

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss? Vi söker dig som är bra på ditt jobb, men vill bli ännu bättre. Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gött liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis. I Ulricehamns kommun består sektor lärande av verksamheterna: *Förskola *Grundskola (förskoleklass till årskurs 9) *Tingsholm Som stöd för verksamheterna finns enheten för skolutveckling Område Tingsholm utgörs av gymnasieskolan, vuxenutbildningen, särskild utbildning för vuxna samt Kulturskolan. Ulricehamns kommun strävar efter att ge de studerande de bästa förutsättningar för ett framgångsrikt yrkesliv och/eller vidare studier i syfte att bli goda samhällsmedborgare. Tingsholmsgymnasiet är Ulricehamns kommuns enda gymnasieskola. Lärarpersonalen är organiserad i programarbetslag och ämnesarbetslag. För nyanställda erbjuds individuellt anpassat mentorsprogram. För ett vikariat söker vi nu en lärare ämnena spanska och idrott och hälsa.

Arbetsuppgifter
Undervisning i spanskkurser steg 1 till och med steg 4 samt idrott och hälsa 1. På Tingsholmsgymnasiet startar vi i höst upp en idrottsprofil, LIU Special, där elever från olika idrotter läser träningslära tillsammans i skolan medan de utövar sin specifika idrott i sin förening utanför skoltid. I tjänsten kommer du vara den som håller i denna idrottsprofil och har kontakten med de föreningar som eleverna är knutna till.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lärarlegitimation och behörighet för undervisning i minst ett av de två efterfrågade ämnena. Tidigare erfarenhet av undervisning i gymnasieskolan är meriterande för tjänsten. Utöver undervisningen och uppdraget med att stärka grunden för det livslånga lärandet för våra elever behöver du ha god förmåga att hantera oförutsedda händelser, lösa problem självständigt och tillsammans med andra. Du har en god samarbetsförmåga och arbetar väl tillsammans med kollegor i aktuella frågor.

Övrigt
Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen.
Mer info
Kontaktperson Anneli Lidberg
Telefon 0321-59 54 71
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/arbete/arbeta-hos-oss/
Sista ansökningsdag 4 juli 2022 (8 dagar kvar)