Lärare i show, dans och sång!

Lärare i show, dans och sång!

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? I Ulricehamns kommun är sektor Lärande indelat i tre verksamhetsområden: grundskola F-9 Tingsholm samt verksamhet barn-och elevhälsa. Musikskolan tillhör området Tingsholm och vänder sig till elever i grundskole- och gymnasieåldern. Cirka 500 elever finns hos oss varje vecka. Alla elever har möjlighet att delta i ensemble eller orkester. Vi följer grundskolans läsårstider och vi bedriver undervisning både på skoltid och på eftermiddag/kvällsstid. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag som lärare blir att undervisa i show, dans och sång, I tjänsten ingår även arbete med Musikskolans uppsökande av nya målgrupper. Din undervisning bedrivs i musikskolans lokaler och i grundskolans utanför tätorten. Inför nästa läsår startar dessutom Tingsholmsgymnasiet dansprofil vilket är en utbildning som vänder sig till skolans alla åk 1-elever oavsett program.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad musikalartist och har pedagogisk utbildning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning i show, dans och sång. Som person har du god förmåga att skapa relationer, så väl med elever och vårdnadshavare som till kollegor och annan personal. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Eftersom undervisning sker både i och utanför tätorten är körkort och tillgång till bil ett krav för tjänsten.

Övrigt
Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Petrini
Telefon 0321-595361
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/musikskolan/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)