Lärare i naturkunskap och matematik till Tingsholmsgymnasiet

Lärare i naturkunskap och matematik till Tingsholmsgymnasiet

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Tingsholmsgymnasiet är Ulricehamns kommuns enda gymnasieskola. Vi erbjuder elva nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola för våra cirka 500 elever. Vid skolan finns lokalt idrottsgymnasium (fotboll, ishockey, ridning, golf och handboll) och fyraårig nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU) i längdskidåkning. Lärarpersonalen är organiserad i programarbetslag och ämnesarbetslag. För nyanställda erbjuds individuellt anpassat mentorsprogram. Inför höstterminen 2021 söker vi en lärare för undervisning i naturkunskap och matematik. Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Undervisning i matematik (MATMAT01b, MATMAT01a) och naturkunskap (NAKNAK01b) motsvarande cirka 50 procents tjänst. I övrigt kommer tjänsten bestå av stödundervisning, mentorskap för elever samt vara tillgänglig för att kunna dubbelbemanna i vissa undervisningsgrupper.

Kvalifikationer
Vi söker dig med lärarlegitimation med behörighet för undervisning i matematik och naturkunskap. Tidigare erfarenhet av undervisning i gymnasieskolan samt behörighet för undervisning i kemi och/eller biologi är meriterande för tjänsten. Utöver undervisningen och uppdraget med att stärka grunden för det livslånga lärandet för våra elever behöver du ha god förmåga att hantera oförutsedda händelser, lösa problem självständigt och tillsammans med andra. Du har en god samarbetsförmåga och arbetar väl tillsammans med kollegor i aktuella frågor.

Övrigt
Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Matthias Nordgren
Telefon 0321-595446
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/tingsholm/
Sista ansökningsdag 21 maj 2021 (14 dagar kvar)