Lärare i idrott och hälsa till Gällstads skolområde

Lärare i idrott och hälsa till Gällstads skolområde

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun vill bli Sjuhärads bästa offentliga arbetsgivare. För att komma dit behöver vi de bästa medarbetarna, vill du bli bäst med oss?

Vi söker dig som är bra på ditt jobb, men vill bli ännu bättre. Det stämmer, du kommer till en framåt kommun; vi säger bara Lassalyckan, världscupen, Västgötaloppet, skidgymnasium, med mera. Vi har också vandringsleder, sjöliv och underbara naturmiljöer som lockar till ett gött liv med fina boendemiljöer, relevanta jobb och meningsfull fritid. Som du förstår räds vi inte utmaningar, ska du jobba hos oss ser vi gärna att du också är modig, engagerad, glad och lite envis.

I Ulricehamns kommun består sektor lärande av verksamheterna:
*Förskola
*Grundskola (förskoleklass till årskurs 9)
*Tingsholm
Som stöd för verksamheterna finns enheten för skolutveckling.

Till skolområdet räknas Gällstad och Marbäcks skola som är F-6-skolor med elevantal mellan 70-160 elever. Utgångspunkt och arbetsplats finns på skolan i Gällstad.
Vi söker en lärare för undervisning i idrott och hälsa inför skolstarten i höst.
Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär placering inom Gällstad skolområde med undervisning i idrott och hälsa samt annat ämne i flera årskurser. I tjänsten ingår även deltagande i någon av skolans arbetsgrupper.
Du planerar, genomför och följer upp din undervisning med den enskilda eleven i centrum och du arbetar strategiskt för hög måluppfyllelse, trygghet och studiero.

Kvalifikationer
Grundläggande krav för tjänsten är att du som söker tjänsten är utbildad grundskollärare för åk 1-6 med behörighet att undervisa i idrott åk 1-6 och att du har erfarenhet av att arbeta med barn och elever. Har du dessutom behörighet i ytterligare något ämne så är det meriterande för tjänsten.

Vi söker dig som är kreativ och idérik i din undervisning, du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du har även god förmåga att organisera verksamheten och verkar för en god kvalitet samt är väl förtrogen med våra styrdokument.

Du bör ha lätt för att samarbeta med kollegor och knyta kontakter både hos barn och vuxna. Vidare visar du engagemang i ditt arbete och samarbetar med kollegor i aktuella frågor, elevhälsofrågor samt kring ansvar för arbetsuppgifter utöver undervisningen utifrån ett problemlösande förhållningssätt.
Körkort och tillgång till bil är ett krav.

Övrigt
Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33).

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

När du söker jobb hos oss tar vi endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem för hantering i enlighet med GDPR.
Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Om du som sökande omfattas av sekretess ombeds du ta kontakt med kontaktpersonen för annonsen.
Mer info
Kontaktperson Caroline Ahl
Telefon 0321-59 59 16
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.ulricehamn.se/arbete/arbeta-hos-oss/
Sista ansökningsdag 1 juni 2022 (9 dagar kvar)