Lärare i idrott och NO åk 4-6 Bogesundsskolan

Lärare i idrott och NO åk 4-6 Bogesundsskolan

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Bogesundsskolan är en F-6 skola som ligger i de centrala delarna av Ulricehamn. Vi är en skola med ca 500 elever med tre/fyra paralleller i varje årskurs samt fyra fritidshemsavdelningar. På Bogesundsskolan får du möjligheten att arbeta i arbetslag med behöriga och erfarna lärare. Vår vision är att Bogesundsskolan ska vara en trygg plats med en öppen och positiv anda. Vi vill skapa en miljö där hänsyn, gott uppförande och ömsesidig respekt präglar umgängestonen. I vår verksamhet fokuserar vi på att alla elever ska trivas och vara trygga i skolan, nå kunskapskraven i samtliga ämnen, är delaktiga och har inflytande över sin utbildning samt att skolan årligen förbättrar sina resultat. Skolan har sedan lång tid tillbaka ett samarbete med Voi i Kenya genom bl.a. Bogesunds House. Vi söker nu en grundskollärare till Bogesundsskolan. Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
I uppdraget ingår undervisning och planering i årskurs 4-6. Undervisning och planering sker såväl enskilt som tillsammans med arbetslaget, enligt gällande styrdokument. I tjänsten kan även deltagande i någon av skolans arbetsgrupper komma att ingå.

Kvalifikationer
Du som söker tjänsten är legitimerad grundskollärare för åk 1-6. Vi ser gärna att du har behörighet för undervisning i NO, idrott och teknik. Gärna ytterligare något ämne. Som person är du strukturerad och har en god förmåga att organisera och planera undervisning i elevgrupp. Du uppvisar stort engagemang gentemot såväl elever, föräldrar som enhetens utveckling och kan se möjligheter i förändringar. För dig är det en självklarhet att samarbeta väl med dina kollegor för att nå verksamhetens mål och du har en god relationsskapande förmåga gentemot elever, vårdnadshavare och kollegor.

Övrigt
Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Mimmi Målberg
Telefon 0321-595324
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/bogesundsskolan/
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (15 dagar kvar)