Lärare i gitarr

Lärare i gitarr

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? I Ulricehamns kommun är sektor Lärande indelat i tre verksamhetsområden: grundskola F-9 Tingsholm samt verksamhet barn-och elevhälsa. Musikskolan tillhör området Tingsholm och vänder sig i till elever i grundskole- och gymnasieåldern. Vi har cirka 500 elever hos oss varje vecka som utöver musik även erbjuds undervisning i bl.a. teater, foto/film, show m.m. Alla elever har möjlighet att delta i orkester då vi tycker att det är viktigt för musiker att spela med andra. Vi följer grundskolans läsårstider och vi har undervisning både på skoltid och på eftermiddagstid. Nu söker vi en musiklärare för undervisning i gitarr till vår verksamhet! Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Ditt uppdrag som musiklärare blir att undervisa i gitarr samt orkester/rockband. I tjänsten ingår arbete med musikskolans grundkurs INTRO. Målet är att eleven ska få redskap att få känna och uttrycka spelglädje! Vi håller till i Musikskolans egna lokaler belägna på Stenbocksgatan 21 i centrala Ulricehamn men även i grundskolans lokaler runt om i kommunen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har I/E-utbildning eller motsvarande och vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning i gitarr. Det är meriterande om du dessutom har undervisat i andra instrument. Som person har du god förmåga att skapa relationer, så väl med elever och vårdnadshavare som till kollegor och annan personal. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Eftersom undervisning sker både i och utanför tätorten är körkort och tillgång till bil ett krav för tjänsten.

Övrigt
Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Petrini
Telefon 0321-595361
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Deltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/musikskolan/
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)