Lärare i fritidshem/fritidspedagog Bogesundsskolan

Lärare i fritidshem/fritidspedagog Bogesundsskolan

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära samarbete med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Bogesundsskolan är en F-6 skola som ligger i de centrala delarna av Ulricehamn. Vi är en skola med ca 500 elever med tre/fyra paralleller i varje årskurs samt fyra fritidshemsavdelningar. På Bogesundsskolan får du möjligheten att arbeta i arbetslag med behöriga och erfarna lärare. Vår vision är att Bogesundsskolan ska vara en trygg plats med en öppen och positiv anda. Vi vill skapa en miljö där hänsyn, gott uppförande och ömsesidig respekt präglar umgängestonen. I vår verksamhet fokuserar vi på att alla elever ska trivas och vara trygga i skolan, nå kunskapskraven i samtliga ämnen, är delaktiga och har inflytande över sin utbildning samt att skolan årligen förbättrar sina resultat. Skolan har sedan lång tid tillbaka ett samarbete med Voi i Kenya genom bl.a. Bogesunds House. Vi söker nu dig som vill arbeta med fritidshemmets uppdrag och vill undervisa i ämne utifrån din behörighet. Är du den vi söker? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Du ska tillsammans med dina kollegor planera, organisera och genomföra den pedagogiska verksamheten i fritidshemmet utifrån våra styrdokument. Uppdraget innebär också att du utifrån din kompetens kommer att arbeta i någon/några årskurser.

Kvalifikationer
Du som söker är utbildad fritidspedagog eller är legitimerad lärare för fritidshem med behörighet att undervisa i andra ämnen. Meriterande är om du har behörighet att undervisa i musik och/eller idrott. Även du som slutför utbildning under kommande läsår är välkommen med din ansökan. Du har och visar ett stort engagemang mot såväl elever och vårdnadshavare, samt utvecklingen inom enheten. Du är initiativtagande, kan vara flexibel i arbetsuppgifter utifrån verksamhetens behov och ser möjligheter i förändringar. Du samarbetar väl med kollegor för att nå verksamhetens mål och har en god relationsskapande förmåga gentemot elever, vårdnadshavare och kollegor.

Övrigt
Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Anneli Karlsson
Telefon 0321-595335
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Fritidspedagog, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/bogesundsskolan/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (17 dagar kvar)