Lärare i förskoleklass till Timmele skola

Lärare i förskoleklass till Timmele skola

I Timmele skola går förskoleklassbarnen fem dagar i veckan och samma tider som eleverna i åk 1. Arbetet syftar till att ge eleverna en god lärmiljö som inbjuder och utmanar barnen till lek, aktiviteter och lärande. Arbetet med att utveckla förskoleklassverksamheten sker i enlighet med gällande styrdokument. Din arbetstid fullgörs i den verksamhet som är lämplig utifrån din behörighet. Vi kommer att samarbeta med SPSM för att utveckla våra verksamheter när det gäller att stötta elever med språkstörning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller lärare mot tidigare åldrar med inriktning förskoleklass. Om du har tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare eller förskollärare är det meriterande. Det är även meriterande om du har arbetat med språkutveckling och/eller språkstörning. För tjänsten krävs att du har goda kunskaper att använda dator och digitala verktyg. Du strävar efter att utveckla varje elevs förmågor kunskapsmässigt och socialt inom ramen för vårt uppdrag och har förmåga att situationsanpassa ditt ledarskap i elevgruppen. Du arbetar strategiskt för hög måluppfyllelse, trygghet och studiero. Som person är du flexibel och finns till för alla elever på skolan och kan smidigt anamma skolans gemensamma förhållningssätt. Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Ingela Alkanius
Telefon 0766-435549
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/timmele-skola/
Sista ansökningsdag 16 aug (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Timmele skolområde strävar efter att ge kunskap, glädje och gemenskap i skolorna. Skolområdet omfattar skolorna i Timmele och Hössna. På Timmele skola finns cirka 130 elever som är mellan 6 och 12 år. I nära anslutning har vi Ätradalsskolan som har klasser 7-9 och vilka vi samarbetar med. Vi söker en förskollärare alternativt grundskollärare till Timmele skolas förskoleklass som har ett genuint intresse för barns lärande och utveckling. Välkommen till oss!