Lärare i NO och teknik till Ätradalsskolan

Lärare i NO och teknik till Ätradalsskolan

I ditt uppdrag som lärare planerar och genomför du undervisning för elever. Du arbetar för elevers utveckling mot målen samt mot att bli goda samhällsmedborgare. Du samarbetar med dina lärarkollegor kring upplägg av undervisning och andra arbetsuppgifter som ingår i verksamheten. Som lärare arbetar du utefter gällande lagar och förordningar som styr grundskolan.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i NO och teknik. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av undervisning på högstadiet. B-körkort är ett krav för tjänsten.

I ditt arbete visar du på en god samarbetsförmåga där du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. För dig är det elevernas utveckling och måluppfyllelse samt att kunna möta varje enskild elevs särskilda behov det som driver och engagerar dig i ditt arbete. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt.

Både som person och i din roll som lärare är du lugn, trygg och stabil. Du har förmåga att se relationer i sitt rätta perspektiv och kan skilja på det personliga och på det professionella.

Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan.

Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33).

Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen.

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Beleen Wisén Hansson
Telefon 0766-435522
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/atradalsskolan/
Sista ansökningsdag 15 maj 2019 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare.

Ätradalsskolan är en av kommunens två högstadieskolor och är belägen i Timmele strax utanför Ulricehamn. Skolan har ca 240 elever i åk 7-9. I Ulricehamns kommun arbetar sektor Lärande gemensamt med fokus på områdena inkludering, digitalisering och övergångar.

Vill du bli en del av vår verksamhet? Vi söker nu två lärare för undervisning i kemi, fysik, biologi och teknik. Välkommen med din ansökan!