Lärare i NO-ämnen åk 7-9

Lärare i NO-ämnen åk 7-9

Stenbocksskolan söker en lärare för undervisning i NO-ämnen, utifrån din behörighet. I uppdraget som lärare ingår att planera, genomföra, följa upp och anpassa undervisningen utifrån elevernas behov. Vidare planerar och genomför du utvecklingssamtal och dokumenterar elevernas lärprocess. Tillsammans med arbetslaget och ämneslaget ansvarar du för elevernas kunskapsmässiga och sociala utveckling samt bedriver utvecklingsarbete för både undervisningen och skolan. I uppdraget ingår klassföreståndaransvar för en klass.

Kvalifikationer
Du är utbildad lärare med inriktning mot grundskolans senare år med behörighet att undervisa i NO-ämnen, gärna också matematik. Har du tidigare erfarenhet som undervisande lärare ser vi det som meriterande. Du är trygg i ditt ledarskap och är lyhörd samt har en god samarbetsförmåga med såväl elever som föräldrar och kollegor. Du är lösningsfokuserad och har förmåga att prioritera och anpassa ditt arbetssätt efter verksamhetens behov. Vidare är du engagerad och intresserad av skolutvecklingsarbete.

Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Claes Hämberg
Telefon 0766-435388
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/barnochutbildning/grundskola/grundskolor/stenbocksskolan/
Sista ansökningsdag 7 okt (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. Stenbocksskolan ligger centralt i Ulricehamn och hos oss går elever i år 7, 8 och 9. Vi har cirka 600 elever och 70 anställda. Vi vill att våra elever ska uppleva meningsfulla sammanhang, goda relationer, glädje och delaktighet. Tillsammans kan vi skapa en trygg och vänskaplig skolmiljö så att alla får bästa möjligheter att lära sig.