Lärare i årskurs F-3 Blidsbergs skolområde

Lärare i årskurs F-3 Blidsbergs skolområde

Om arbetsplatsen
Ulricehamns kommun är inne i en fortsatt tillväxtfas. På bara några år har vi gått från liten till större, utan att tappa vår identitet. I nära symbios med medarbetare och invånare gör vi mesta möjliga samhällsnytta. För kommunen som arbetsgivare innebär det en unik bredd i uppdragen med goda möjligheter till utveckling för dig som anställd. Vill du vara med och skapa framtiden med oss? Blidsbergs skolområde består av skolorna i Dalum och Blidsberg med årskurserna F-6. Här har vi fokus på samarbete, goda relationer och lärande i alla dess former. På Blidsbergs skola är våra ledord Samarbete, Trygghet, Ansvar, Respekt, Kunskap, Arbetsro. Det är viktigt för oss att värna om ett gott arbetsklimat och en god arbetsmiljö. Vill du bli en del av vår verksamhet? Välkommen med din ansökan!

Arbetsuppgifter
Anställningen innebär undervisning i åk F-3 Du har god kunskap om skolans styrdokument och kan omsätta dessa i det vardagliga arbetet och arbetar strategiskt för hög måluppfyllelse, trygghet och studiero. Du planerar och håller undervisning i klass samt anpassar undervisningen för enskilda elever. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans skapar, leder och utvecklar den pedagogiska verksamheten. Ni skapar goda förutsättningar för att eleven ska nå målen. På skolan har vi elevhälsoteam bestående av speciallärare, kurator, skolsköterska och skolledning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare för åk F-6 Erfarenhet av arbete i lärplattformen Infomentor är meriterande. Du är kreativ och idérik i din undervisning, där du har ett tydligt kvalitetsfokus och flexibelt förhållningssätt. Du känner dig trygg i din yrkesroll och arbetar självständigt och ansvarsfullt. Du bör vidare ha en god samarbetsförmåga och arbetar väl tillsammans med kollegor i aktuella frågor, elevhälsofrågor samt kring ansvar för arbetsuppgifter utöver undervisning utifrån ett problemlösande förhållningssätt. För dig är det elevernas utveckling och måluppfyllelse samt att kunna möta varje enskild elevs särskilda behov det som driver och engagerar dig i ditt arbete. Du planerar, organiserar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har förmåga att se relationer i sitt rätta perspektiv och kan skilja på det personliga och på det professionella. Det är en självklarhet för dig att du har en god relationsskapande förmåga gentemot elever, vårdnadshavare och kollegor.

Övrigt
Vi ser gärna att du bifogar examensbevis och legitimation i din ansökan. Krav på registerutdrag vid erbjudande av anställning inom förskolan, förskoleklassen, fritidshemmet, grundskolan, grundsärskolan samt annan pedagogisk verksamhet enligt skollagen (2010:800, kap 2 §§ 31-33). Anställning sker under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.
Mer info
Kontaktperson Magdalena Klippinge
Telefon 0766-435534
Område Ulricehamn
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ulricehamn.se/
Sista ansökningsdag 21 okt 2019 (1 dag kvar)